سفارش تبلیغ
صبا ویژن

بهترین متخصص روانپزشکی در اسلامشهر

روانپزشک کیست؟

روانپزشک، پزشکی است که در ابتدا دوره پزشک عمومی خود را گذرانده و بعد از اتمام دوره تحصیل و طرح عمومی، در آزمون تخصص پزشکی شرکت کرده و رشته روانپزشکی یا اعصاب و روان را به مدت چهار سال در دانشگاه، مراکز درمانی، بیمارستان‌ها یا کلینیک‌های ویژه می‌گذراند. بهترین روانپزشک در اسلامشهر، پزشک متخصصی است که در هر دو زمینه مسائل جسمی و روان طبابت می‌کند. البته تمرکز اصلی او بر روی مسائل روانی فرد است؛ ولی مهم ترین تفاوت بین روانپزشک و روانشناس این است که روانپزشک توانایی تشخیص و درمان امراض جسمی و روانی را به همراه حق تجویز دارو دارد اما روانشناس حتی اگر دکترای بالینی هم داشته باشد حق تجویز دارو را ندارد.

روانشناسان که در زمینه روان درمانی و سایر حوزه های درمان روانشناسی تخصص دارند، متخصصانی آموزش دیده با مهارت هایی در زمینه رفتار انسانی، سلامت روانی و تشخیص و درمان و تغییر رفتار هستند. روانشناسان از رویه های معتبر علمی برای کمک به افراد جهت تغییر افکار، احساست و رفتارهایشان استفاده می کنند.

انتخاب روش درمانی مناسب برای هر فرد بستگی به نوع مشکل روانی، شدت آن و وضعیت فردی دارد. به همین دلیل، مشورت با متخصص روانپزشک برای تشخیص و درمان مناسب بسیار مهم است. از مزایای مراجعه به متخصص روانپزشکی می توان به کاهش علائم و نشانه های مشکلات روانی، بهبود کیفیت زندگی و رضایت بیشتر از زندگی روزمره و ارتقاء سلامت روانی و روان‌شناختی اشاره کرد، برای بهبود مشکلات خود می توانید به بهترین متخصص روانپزشکی در اسلامشهر مراجعه کنید.

بهترین متخصص روانپزشکی در اسلامشهر، علائم بیماری روانی را به 2 طریق تشخیص می دهد که عبارتند از:

  • ارزیابی تاثیر بیماری، آسیب فیزیکی یا مصرف مواد روی وضعیت روانی و رفتار فرد
  • بررسی علائم فرد با در نظر گرفتن ژنتیک، شرایط زندگی و رخدادهای بیرونی

فوق تخصص روانپزشکی انواع مختلفی دارد که عبارتند از:

  • روانپزشکی کودک و نوجوان
  • روانپزشکی سالمندان
  • روانپزشکی بزرگسالان
  • روانپزشکی اعتیاد
  • روانپزشکی قانونی

ویژگی های بهترین متخصص روانپزشکی در اسلامشهر

برای انتخاب بهترین متخصص روانپزشکی در اسلامشهر باید به برخی از ویژگی ها توجه کرد که به شرح زیر می باشد:

  • دارای مدرک تخصص مرتبط با اعصاب و روان باشد و بورد تخصصی داشته باشد.
  • بهترین متخصص روانپزشکی در اسلامشهر باید مجوز از سازمان نظام پزشکی داشته باشد.
  • بهترین متخصص روانپزشکی در اسلامشهر باید به صورت دقیق بیمار را معاینه کند و از بیمار در مورد رژیم غذایی، ورزش، خواب، روابط دوستانه و عاشقانه و عوامل مختلف استرس‌زا در زندگی وی سؤال کند تا ارزیابی آگاهانه و صحیحی از شرایط او انجام دهد.
  • رابطه درمانی بین بهترین متخصص روانپزشکی در اسلامشهر با بیمار باید به نحوی باشد که اعتماد او را جلب کند و او را برای ادامه روند درمان مشتاق کند.
  • روانپزشک باید صبورانه به تمام سوالات بیمار پاسخ دهد، او را قضاوت نکند و همیشه به احساسات بیمار احترام بگذارد.
  • بیمارانی که دارای مشکلات روحی هستند معمولا افرادی مضطرب هستند پس لازم است، مطب پزشکی که به آن مراجعه می کنند، بتواند حس آرامش را به بیماران القا کند.
  • بهترین متخصص روانپزشکی در اسلامشهر باید از جدیدترین متدهای درمانی برای درمان بیماران خود استفاده کند و هم چنین به دنبال ارتقا دانش و اطلاعات خود باشد.
  • مطب بهترین متخصص روانپزشکی از موقعیت مکانی مناسب و دسترسی آسان برخوردار است.

بهترین متخصص روانپزشکی در اسلامشهر چه بیماری هایی را درمان می کند؟

بهترین متخصص روانپزشکی در اسلامشهر طیف گسترده‌ای از بیماری‌ها و مشکلات روانی را تشخیص می‌دهد و نسبت به درمان آن ها اقدام می کند. در ادامه شایع‌ترین بیماری‌های مرتبط با پزشکی و سلامت که توسط این متخصص درمان می‌شود، ذکر می‌کنیم.

افسردگی: افسردگی جزو بیماری های گروه اختلالات خلقی است که با احساسات متفاوتی مانند غم، خشم یا از دست‌دادن توصیف می‌شود. شخص افسرده معمولا حسی شبیه به تنفر از خود، احساس پوچی و عزت‌نفس پایین را دارد. ممکن است افسردگی به‌قدری شدید باشد که روی فعالیت‌های روزمره و روابط فرد تأثیر منفی بگذارد. بیمارانی که مشکلاتی مانند آرتروز، آسم، بیماری قلبی عروقی، سرطان، دیابت و چاقی را دارند ممکن است درگیر افسردگی شوند که این روند درمان را برای آن ها سخت تر می کند.

اختلال دوقطبی: اختلال دوقطبی باعث تغییرات شدید در خلق‌ و خو فرد می‌شود. در این بیماری فرد دو حالت افسردگی و شیدایی را تجربه می کند و این حالت ها مدام در حال تغییر هستند. در زمان افسردگی بیمار احساس ناراحتی و ناامیدی می‌کند و علاقه خود را به بسیاری از فعالیت ها و زندگی از دست می‌دهد. اما در فاز شیدایی، احساس سرخوشی، انرژی زیاد و تحریک‌پذیری غیرعادی می‌کند. این نوسانات خلقی می‌تواند تأثیر بسیار زیادی روی انرژی، فعالیت، خواب، قضاوت، رفتار و توانایی تفکر بیمار داشته باشد.

اختلال شخصیت مرزی: اختلال شخصیت مرزی روی طرز فکر و احساسات بیمار نسبت به خود و دیگران تأثیر می‌گذرد. و حتی زندگی روزمره فرد را نیز مختل می کند. بیماران مرزی در رابطه‌ با تصویری که از خود ساخته اند، مدیریت احساسات و رفتار دچار مشکل می‌شوند. این بیماران معمولا ترس شدیدی از رها شدن دارند. تحمل تنهایی برای آن ها سخت است. اما به دلیل نوسانات خلقی دیگران از آن ها دور می‌شوند.

اختلال وسواس اجباری: اختلال وسواس اجباری، الگویی از رفتارها و ترس‌های ناخواسته است که بیماران براساس ترس ها و اضطرابی که دارند مجبور به انجام رفتارهای تکراری می‌شوند. این بیماری می‌تواند فعالیت‌های روزانه را مختل کند و باعث ناراحتی فرد شود. این بیماران اگر بخواهند وسواس خود را نادیده بگیرند، بیشتر دچار اضطراب می‌شوند. در نهایت برای کنترل و کاهش اضطراب خود مجبور هستند، اعمال اجباری را انجام دهند.

اختلال مازوخیسم: خودآزاری یا مازوخیسم نوعی بیماری روانی است که شخص از درد و تحقیر خود لذت می‌برد. نوع دیگری از این اختلال به عنوان مازوخیسم جنسی شناخته می شود که شخص تمایل دارد، هنگام فعالیت جنسی درد بکشد. از رفتارهای دیگر این افراد می توان به زیادی خوب بودن، توانایی نه گفتن نداشتن و این که جذب افراد خودشیفته می شوند، اشاره کرد.

روانپزشکان از چه روش های درمانی استفاده می کنند؟

بهترین متخصص روانپزشکی در اسلامشهر، بسته به نیاز بیمار از روش های مختلفی برای درمان استفاده می کنند که برخی از آن ها عبارتند از:

  • تشنج الکتریکی: در این روش جریان الکتریکی به مغز وصل می‌شود. برای افسردگی شدید و اختلال دوقطبی که با دارو درمان نمی‌شوند، این روش موثر است.
  • تحریک مغز: با روش‌های تحریک عصب واگ و تحریک مغناطیسی ترانس کرانیال علائم افسردگی شدید برطرف می‌شود. سیم‌پیچی روی پوست قرار می‌گیرد و پالس‌هایی را به مغز ارسال می‌کند.
  • نوردرمانی: از نور مصنوعی برای درمان علائم افسردگی به‌ویژه افسردگی فصلی استفاده می‌شود.
  • دارو درمانی: از داروهای ضدافسردگی، ضد روان پریشی، تثبیت کننده های خلق و خو، محرک ها و آرام بخش ها برای درمان بیماران خود استفاده می کنند.
  • درمان دارویی: استفاده از داروها برای کنترل علائم و نشانه های مشکلات روانی مانند افسردگی، اضطراب، اختلالات خواب، وسواس و …
  • روش های روان درمانی: شامل روش های متنوعی مانند روان درمانی شناختی-رفتاری (CBT)، روان درمانی تحلیلی، روان درمانی گروهی و …
  • الکتروشوک درمانی: استفاده از جریان الکتریکی برای تحریک مغز به منظور کاهش علائم بیماری های روانی مانند افسردگی شدید و اسکیزوفرنی.
  • درمان های تکمیلی: شامل روش های مانند طب سنتی، آروماتراپی، مدیتیشن و یوگا است که به عنوان روش های مکمل در کنار درمان های دیگر استفاده می‌شوند.